top of page

A SPIDER FŰNYÍRÓK

 ELŐNYEI

Spider ​távvezérlésű Fűnyírók - távirányító

TÁVIRÁNYÍTÓ

Az ergonómikus távirányító maximális biztonságot és kényelmet biztosít meredek lejtőn vagy veszélyes környezetben történő munkavégzéskor.

MAGAS TERÜLETTELJESÍTMÉNY

A szabadalmaztatott hajtásrendszer lehetővé teszi a SPIDER számára, hogy szabadon minden irányba kaszáljon. A fűnyíró minden irányban vág, így üzemeltetése gazdaságos. A SPIDER ILD02 / 2SGS munkateljesítménye összehasonlítható 15 fűkaszás ember vagy más speciális fűnyíró munkájával. A beszerzési, üzemeltetési és karbantartási költségek tervezhetőek,  jelentősen kedvezőbbek.
 

Spider ​távvezérlésű Fűnyírók - magas területtelsjesítmény
Spider ​távvezérlésű Fűnyírók - mászóképesség

MÁSZÓKÉPESSÉG

A könnyű kialakítás és az egyedi hajtásrendszer lehetővé teszi, hogy a SPIDER fűnyírók 40 fokos rézsűn is kaszálhassanak.
A szabadalmaztatott stabilizáló csörlő rendszer segítségével a SPIDER fűnyíró akár 60 fokos (173 %) rézsűn is tökéletesen dolgozik.

 

EGYEDÜLÁLLÓ HAJTÁSRENDSZER

A szabadalmaztatott hajtásrendszernek (úgynevezett Dance step) köszönhetően a SPIDER minden irányban képes kaszálni, könnyen leküzdi az akadályokat anélkül, hogy a pázsitot károsítaná.

A VÁGÁS MINŐSÉGE

A SPIDER fűnyírók kaszáló rendszere a füvet kiválóan felmulcsozza, így nem szükséges a fű összegyűjtése.

A levágott fű egyenletesen oszlik meg a gyökerek között és értékes tápanyagforrásként szolgál a további növekedéshez.

BIZTONSÁG

A piacon nem található biztonságosabb gép, mint SPIDER. A távirányítónak köszönhetően a kezelő kívül esik a veszélyes területen és nincs kitéve kipufogó gázoknak, rezgéseknek és túlzott zajnak.
A biztonság tovább növelhető a hidraulikus kábelcsörlő használatával, amely szélsőséges lejtőn stabilizálja a fűnyírót.

 

Spider ​távvezérlésű Fűnyírók - siztonság
Spider ​távvezérlésű Fűnyírók - sokoldalúság

SOKOLDALÚSÁG

A SPIDER fűnyírók kivételesek abban a tekintetben, hogy azonos konfigurációval finom fűvágáshoz, parkokhoz, durva magas aljnövényzethez, sík felületekhez és meredek lejtőkhöz is használhatók.
Ezenkívül a Spider ILD02 / 2SGS speciális hóekevel is használható hótoláshoz.

 

KÖNNYEN SZÁLLÍTHATÓ

A SPIDER fűnyíró szállítására a legtöbb kisteherautó és pick-up alkalmas. Használhat egy a SPIDER fűnyíróhoz (ILD01/ILD02/2SGS) tervezett speciális utánfutót, beépített kihúzható rámpákkal és egy gyors biztonsági rögzítési rendszerrel, amely stabilan rögzíti a fűnyírót az utánfutón.

Spider ​távvezérlésű Fűnyírók - könnyen szállítható
bottom of page